top of page

OVER ONS

In het kort

MISSIE

Sociale armoede bestrijden, door technologie bereikbaar te maken voor iedereen. ​

VISIE

De voedselbank voor technologie worden.

Wie zijn wij?

Techeveryone is ontstaan als een braindump-idee in het weekend. Mijn partner (Dave Maasland) en ik (Tunetta Klap) zijn beide ondernemers en hebben zo af en toe brainstorm-achtige weekenden waarin we volledig out-of-the box denken, en lukraak oplossingen proberen te bedenken voor problemen waar wij zelf in het dagelijks leven tegenaan lopen. Ook zijn wij beiden gedreven om een bijdrage te kunnen leveren aan onze maatschappij, en komen er soms initiatieven die dit waar zouden kunnen maken voorbij.

Hoe is het idee tot stand gekomen?

Zondagmiddag. Dave heeft zin in een game-middag. Hij trekt een lade open, onder onze televisie, en tovert daar een nog ingepakte WII U uit van de verhuizing (welke al zo'n 3 jaar geleden heeft plaatsgevonden).

''Dat is ook zonde hè, dat we zo'n apparaat gewoon zo in de kast laten liggen?''

Dat was de geboorte van de braindump Techeveryone. 

Er zijn al meerdere ideeën tot stand gekomen op deze manier, en vaak belandden deze dan voor een bepaalde tijd op de boekenplank. Dit initiatief bleef terugkomen en prikkelen, en we hebben het er dus ook meermaals met elkaar over gehad.

 

In Oktober 2020 was ik voor mijn onderneming Ubuntu Experience een herpositionering aan het uitschrijven, waar Techeveryone perfect onderdeel van kon gaan uitmaken.

We hebben een weekend naar Zeeland geboekt, om daar in alle rust terug te gaan naar de tekentafel en daar heeft Techeveryone dan daadwerkelijk betekenis gekregen.  De basislijnen zijn dat weekend meteen gezet, al wat nog rest is de tekening met elkaar inkleuren! 

Afbeelding3.png

Over ons

bottom of page