top of page

Stichting ANDERS en Techeveryone vieren samenwerking


De samenwerking is een jaar geleden ontstaan doordat er vanuit Techeveryone behoefte was aan een partij die lokaal weet wat er speelt en waar de behoefte ligt. Stichting ANDERS is die partij, zij zijn er voor de mensen die tussen wal en schip vallen en regelen zaken waar mensen niet voor bij de gemeente of andere instanties terecht kunnen.


Zoals een laptop voor iemand die een studie wil gaan volgen, maar daar geen geld voor heeft. Techeveryone regelt de apparatuur passend bij de hulpvraag en zorgt dat deze netjes en opgeschoond bij Stichting ANDERS terecht komt. Zij zorgen vervolgens dat de laptop (of andere apparatuur) bij de juiste persoon komt. Deze samenwerking lijkt erg goed te werken en richt zich nu op de Drechtsteden en Rotterdam. In de toekomst hopen we dit uitbreiden naar andere regio's in Nederland.


​​​​​​​​​​​​​​Stichting Anders Stichting ANDERS gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens zo enorm verrijkt. Dit vraagt om een andere manier van denken en handelen. Het moet ANDERS.

Stichting ANDERS wil heel specifiek in de commerciële sector ondernemers uitdagen om een stukje van hun producenten/diensten/talenten beschikbaar te maken voor mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben.

Vervolgens is het taak om deze ondersteuning te koppelen aan de juiste hulpvragen vanuit de samenleving. Op deze manier is stichting ANDERS een brug tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp nodig hebben.

Meer info over Stichting Anders kun je hier vinden: https://stichtinganders.nl/


12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page